Bild: LB-Hus

Svensk Husproduktion är en av landets ledande småhusleverantörer och har haft ett fantastiskt år. Omsättningsmässigt har bolaget ökat 34%. Detta har uppmärksammats och artiklar har publicerats i Kristianstadsbladet och Sydöstran. 

Svensk Husproduktions erbjuder nyckelfärdiga styckehus med totalentreprenad. Bolaget bygger även grupphus med färdigpaketerade lösningar med tomt och tycke-, rad- eller parhus samt har en B2B del som levererar prefabricerade byggsatser. Småhustillverkarens devis är ”Mest hus för pengarna” och var 2017 först ut med att erbjuda Compare-IT:s smarta hem lösning som standard.
Förutom leveranser av Compare-IT:s smarta hem lösning till Svensk Husproduktions styckehus har Compare-IT även levererat till gruppbebyggelseprojekt såsom Funbo Vargspåret i Uppsala, där man byggt 12 bostadsrättsparhus om 125 kvm. Svensk Husproduktion uppför även gruppbebyggelse i form av t ex LB Senior bostäder. I Barnarp, Jönköping, byggs 6st LB Senior bostäder och på området Vikhem i Staffanstorp uppförs 7st LB Senior bostäder.

Artikeln uppdateras…