Home Line™

Om produkten

Home Line™ är ett komplett styrsystem framtaget för optimala smarta hem lösningar. Systemet kommer i ett par olika konfigurationer för att täcka från den mindre lägenheten till den större villan. Vid större volymer kan kundanpassade produkter erbjudas.

Vår nya produktlinje, Home Line™ är helt inriktad på smarta hem och kompletterar vår andra produktlinje för kommersiell belysningsstyrning. Systemet är kostnadsanpassat för smarta lägenheter och villor. Det kan anpassas från 6 till 30 utgångar, till/från eller dimmer. Webbserver ingår som standard.

Home Line™ baseras på en fast elinstallation och kompletteras enkelt trådlöst via Gateway och/eller via molnlösning.

Full koll

Visst vore det bra att alltid ha koll på sitt hus? Att du verkligen stängde ugnen eller att lamporna är släckta i alla rum? Med vår App kan du alltid komma åt ditt hus, var du än befinner dig. 

Hemma Borta Läge

När du går hemifrån sätter du huset i Bortaläge med en knapp vid utgången eller aktivering av larmet. Vissa lampor och eluttag stängs av, och vattnet stängs av när diskmaskinen gått klart.

Grön Lyx
Smart styrning minskar förbrukningen av energi och ger samtidigt ökad trygghet och komfort. En grön lyx är samordnad styrning av belysning som ger möjligheter både för nytta och nöje.
Få rätt belysning
Tänk att du skall ha middag och med en knapptryckning sätter all belysning i matsalen som du vill ha det. Eller sätt huset i Godnatt läge med en knapp för dimrad belysning.
Energismart
Ha koll på din energiförbrukning och få den snyggt presenterad i Appen. Ökad energimedvetenhet ändrar beteende och sparar energi.
Vid inbrott
När du inte är hemma tänds och släcks belysningen slumpmässigt eller baserat på din styrning. Allt för att lura tjuven.

Teknisk information om Home Line™