För privatpersoner

Förenkla din vardag

Ett smart hem från Compare-IT ger dig lösningar som förenklar din vardag och ökar din komfort. Med ett förprogrammerat system från oss kan du enkelt ställa in huset enligt färdiga scenarier. Du kan även skräddarsy systemet efter dina önskemål och behov och kan lätt styra det via en smart telefon, läsplatta, brytare eller din larmpanel.

En investering i ditt hus

Din bostad är en stor investering. Vår målsättning är att erbjuda en grundläggande plattform som är robust, flexibel och framtidssäker till en totalkostnad som är så låg att erbjudandet även attraherar den breda massmarknaden.

Om du investerar 30 000 kr i en smart elinstallation kostar det dig ca 26 kr i månaden. Beräkningen utgår från en låneränta på 1,5 %. Dessutom tillför du värde på huset som genererar ett högre försäljningspris.

Minska ditt ekologiska avtryck

Att mäta är att veta. Compare-IT:s system möjliggör individuell energimätning av enskilda apparater eller grupper av dessa. Det gör det enklare att minska sitt ekologiska avtryck genom att identifiera energikrävande apparater.

Ta vara på möjligheten att göra ditt hem smart och få den komfort som du eftersöker samtidigt som du blir miljösmart och sparar energi.

Smarta hem enligt Compare-IT