Compare-IT har anställt Henrik Jarl som ny vd för bolaget. Henrik har lång erfarenhet av transformation och digitalisering av verksamheter. Han har haft ledande befattningar inom bolag såsom Bonnier, Sony Mobile, Kronaby och nu senast som CMO på CDON där han också ingått i koncernledningen. Han tillträder den 13 januari 2021.

– Jag ser mycket fram emot att leda och utveckla Compare-IT. Man har påbörjat sin resa att digitalisera fastighetsbranschen och är nu redo för att skala upp. Fokus för mig blir att i nära samarbete med partners och med en kompetent digital plattform skapa den bästa kundresan i en intressant bransch. Compare-IT har alla ingredienser för att lyckas, säger Henrik Jarl.

– Vi är mycket glada att kunna rekrytera Henrik som CEO till Compare-IT. Med sin långa erfarenhet av transformation och digitalisering av verksamheter blir han ett bra tillskott för bolaget. Han har rätt erfarenhet av att leda och tillsammans med våra kompetenta medarbetare hjälpa en bransch som är i starkt behov av att digitalisera sin förvaltning och möta boende som ställer allt högre krav på digitala tjänster, säger Leif Liljebrunn.

Henrik Jarl tillträder sin roll som VD den 13:e januari och Kerstin Lindkvist Toms, som idag är bolagets VD, kommer även fortsättningsvis arbeta på bolaget men i en annan roll.

För ytterligare information:

Leif Liljebrunn

Styrelseordförande Compare-IT Nordic AB
Telefon 0708–458052
E-mail mailto:leif.liljebrunn@gmail.com