Vad är ett Smart Hem?

Vi kan vara överens om en sak: inom några år kommer alla hem att vara smarta!

Ett smart hem innebär att man styr olika delar i hemmet i samordnade scenarios för komfort, trygghet och energibesparing. De vanligaste funktionerna är samordnad styrning av belysning, larm och inbrottsskydd. Ökad säkerhet? Definitivt! Lyxigt? Absolut! Och kom ihåg att en professionell smart hem installation gynnar det framtida värdet på ditt hus.

Det är bara en tidsfråga innan alla hem är smarta! Tänk på bilen! Det har länge varit en självklarhet med mycket teknik i bilar
medan de svenska husen har elsystemen som inte utvecklats i samma takt.

Skulle du köpa en bil utan luftkonditionering idag?

Vad innebär det för dig?

Styr via appen

Möjligheten att kunna kontrollera och styra ditt hus på distans via vår App gör att du lugnt kan ligga i hängmattan i trygg förvissning att du har full koll på ditt hem.
Appen larmar om något är fel. Kanske vill du tända en lampa till eller dra ner temperaturen i huset? Förbereda fritidshuset inför din ankomst? Det gör du enkelt med vår App.

Utökat skydd

En professionell smarta hem lösning från Compare-IT ökar din familjs trygghet och skyddar ditt hem. Förutom utökat brandskydd och händelsestyrd belysning
minskar du risken för vattenskador genom att vattnet stängs av när ni inte är hemma. Flera försäkringsbolag ger rabatt på hemförsäkringen när du har vattenavstängning.

Energismart

Ha koll på din energiförbrukning och få den snyggt presenterad i Appen. Här kan du se enskilda apparaters förbrukning liksom hela husets samlade energiförbrukning snyggt presenterat i vår App. Du kan jämföra historiska värden med dagens förbrukning och tidigt förstå när t.ex. kylskåpet snart behöver bytas eftersom det drar mer energi är normalt. Ökad energimedvetenhet ändrar beteende och sparar energi. 

Läs mer om smarta hem i vår broschyr för konsumenter:

Konsumentfolder

Kom igång


Varför välja Compare-IT? 
     

Compare-IT erbjuder en kostnadsbild och användarvänlighet som motsvarande professionella system inte kan matcha, samtidigt som vi erbjuder en hög funktionalitet. Paketeringen i smarta elcentraler möjliggör installation av en färdig och standardiserad lösning, med tydlig kostnadsbild utan överraskningar och en färdig konfiguration. Detta är unikt för Compare-IT.

Hur gör jag?      

För att komma igång och förstå vad du behöver göra för att installera smarta hemlösningar är du välkommen att kontakta oss direkt. Vi kan hjälpa dig att finna en installatör eller återförsäljare nära dig.

Kontakta oss >>

Här följer här ett par råd och tips för dig som skall bygga nytt eller renovera och vill installera en smart elcentral:

1. Prata med elinstallatören som ritar elen för fastigheten. Våra system är lättast att installera vid nybyggnation eller totalrenovering. Vi tipsar dig om företag som har kunskap om och arbetar med denna typ av anläggningar.

2. Förbered dig genom att se över våra färdiga paket och vilka funktioner som ingår. Våra färdiga centraler klarar de flesta behov oavsett storlek på hus eller hur mycket man vill styra. Tänk till och planera vilka funktioner du vill ha och lyssna på din installatör för att ta till dig nya idéer och lösningar.

Våra paketlösningar